Presenteren : 24 cupcakes

Prep Tijd : 1 uur Bak Tijd : 14-18 minuten Banana Cake Base : 2 kopjes bananen , gepureerd , rijp 3 theelepels citroensap 4 kopjes bloem 2 theelepels bicarbonaat 1/3 theelepel zout 1 kop boter, zacht 2 3/4 kopjes suiker 4 grote eieren 2 theelepels vanille 1 1/2 kopjes karnemelk Honey Roasted Peanut Butter Buttercream : 3/4 kop ongezouten boter , kamertemperatuur 3/4 kop honing geroosterde pindakaas 4 cup poedersuiker 1/2 theelepel zout 1/4 kop zware room 1 container gele hagelslag Begin met de bananen cake basis. Verwarm de oven voor op 350 ° Fahrenheit . Boter, bloem , en plaats bakpapier cirkels in vier negen -inch , ronde taart pannen ( ik maakte drie lagen , maar wenste dat ik had vier gedaan ! De toppen krijgen te rond als je probeert om alle beslag in drie pannen passen ) . In een kleine kom , meng de geprakte banaan met het citroensap , en zet apart . In een middelgrote kom , meng de bloem, bakpoeder en zout , eieren en voeg dan , één voor één . In een grote kom de boter en suiker , tot een licht en luchtig is. Voeg de vanille, daarna sloeg banaan mengsel in het bloemmengsel , afwisselend met de karnemelk . Giet het beslag in de een gevoerd cupcake tin, en vul 3/4 vol . Bak gedurende 14-18 minuten, of tot een tandenstoker in het midden steekt er schoon. Voor de pindakaas buttercream , sla de boter en pindakaas tot pluizig , dan langzaam nemen de poedersuiker , 1/2 kopje per keer . Voeg de vanille en zout , en spatten van ijs . Blijf mengen totdat alle ingrediënten volledig zijn opgenomen. Reserveer een paar eetlepels glazuur en kleur ze zwart ( voor de gezichtsuitdrukkingen ) , en kleur de resterende glazuur met de rode gel kleurstof ( Ik heb ook roze glazuur voor de tongen ) . Ik mat de bovenkant van de cupcakes met een grote , ronde tip, dan dompelde de cupcakes in gele suiker hagelslag. Ik trok toen mijn favoriete emoji kijkt uit op de cupcakes met een kleine ronde tip : D

Maak jouw eigen website met JouwWeb